Digital Atelier Studio

BE DISTINGUISHED. ATTRACT. CONVERT.

BE DISTINGUISHED. ATTRACT. CONVERT.

Digital Marketing

este pentru tine dacă:

este pentru tine dacă:

Noi te sprijinim pentru a-ți atinge obiectivele.

Suntem cotați în Top 10 Forbes agenții de digital în România pentru Servicii Marketing Online și partner certificat Premier Google AdWord. Iată câteva lucruri pe care am reușit să le facem pentru o parte dintre partenerii noștri.

Studii de Caz

Ce spun clienții despre noi

Programează un Strategy Call de 30' GRATUIT

Discută cu specialiștii noștri în marketing digital care te vor ajuta să înțelegi ce opțiuni ai la dispoziție pentru a-ți atinge obiectivele.

Despre noi

Avem rezultate dovedite pe parcursul a peste 15 ani de experiență în piață. Expertiza este oferită de echipa calificată din fiecare departament.

Echipă diversă de specialiști din mai multe orașe, cu expertiză în domenii diferite;
Optimizare și atenție constantă în campanii pentru a livra rezultatele dorite;
Best Media Buying prices;

Ne bazăm pe STRUCTURĂ ȘI ORGANIZARE, așadar, există și un proces format din 3 PAȘI în ceea ce privește modul de lucru cu noi.

Cum lucrăm

Iată cum te putem ajuta

ATTRACT. CONVERT. CLOSE. DELIGHT.
360 Media Strategy

O strategie de marketing 360 este un plan cuprinzător care se concentrează pe atingerea publicului țintă de pe mai multe platforme și canale.

Acest tip de strategie combină, în general, atât canalele tradiționale de marketing, cât și cele de marketing digital, deoarece se infuzează în întreaga călătorie a clienților.

NO CUSTOMER LEFT BEHIND
Digital Media Buying & Management

Media Buying este unul dintre cele mai eficiente instrumente de marketing. Am găsit cele mai bune strategii de achiziție directă de media de la publisheri locali și internaționali, achiziții RTB și video 360.

De la identificarea audienței până la testarea proceselor complexe din mediul digital, oferim excelență în conectarea brandurilor și companiilor cu cei mai potriviți clienți.

MEETING THE CUSTOMER IN THE RIGHT PLACE AT THE RIGHT TIME.
Performance Advertising

Rezultatele măsurabile sunt cheia spre succes a oricărei campanii de marketing digital.

Instrumentele de optimizare pe care le folosim ne aduc toate informațiile de care avem nevoie pentru a analiza performanța unei campanii în ansamblu și pentru a optimiza în cel mai eficient mod resursele pe care le folosim.

SMOOTHER USER EXPERIENCE, BETTER INFLUENCE.
Native Networks Advertising

Publicitatea nativă oferă publicațiilor conținut valoros pentru potențialii clienți.

Ajută companiile și brandurile să își promoveze produsele și serviciile într-o manieră naturală, care nu afectează în mod negativ experiența utilizatorului.

ALL YOU NEED TO KNOW IS DEFINITELY ON A PLATFORM.
Social Media Management

Serviciile de Social Media management creează, programează, analizează și interacționează cu orice tip de conținut postat pe platformele online.

Am testat în timp cele mai eficiente strategii de Social Media pentru ca toate campaniile pe care le concepem și implementăm să aducă cele mai bune rezultate.

THE PERFECT WEBSITE IS ONE LAYOUT AWAY.
Web Design

Care este diferența dintre un site care arată bine și un site care performează? Secretul constă în felul în care este construit.

Îți oferim servicii de web design la cele mai înalte standarde, cu funcționalități care te ajută să îți promovezi și comercializezi produsele și serviciile dinamic și eficient.

Programează un Strategy Call de 30' GRATUIT

Discută cu specialiștii noștri în marketing digital care te vor ajuta să înțelegi ce opțiuni ai la dispoziție pentru a-ți atinge obiectivele.

Suntem ambițioși și căutăm mereu CELE MAI BUNE SOLUȚII pentru a ne atinge obiectivele.
Iată și câteva dintre numele celor care se vor ocupa de creșterea afacerii tale.

Cunoaște Echipa

Am pregătit mai jos, câteva răspunsuri pentru CELE MAI ÎNTÂLNITE ÎNTREBĂRI pe care le-am primit de-a lungul anilor.

Răspuns la întrebările tale

O strategie de marketing digital este o serie de acțiuni planificate, efectuate pentru a atinge obiective specifice de afaceri. Prin urmare, fiecare afacere are obiective diferite, astfel încât fiecare dintre ele va avea nevoie de o strategie diferită.

Există diverse sfaturi generale pe care le poții găsi online pentru a crea o strategie de marketing digital. Cu toate acestea, succesul unei astfel de strategii poate fi garantat doar de profesioniști cu cunoștințe și experiență vastă.

Deși poți dezvolta o strategie de marketing digital internă împreună cu echipa ta, externalizarea acesteia către o agenție specializată vine cu mai multe beneficii. Specialiștii în marketing digital au instrumentele potrivite pentru a construi o strategie de marketing digital, în timp ce, dacă o faci intern, va trebui să investești în cumpărarea acestor instrumente.

Un alt avantaj este că experiența specialiștilor va economisi timp în brainstorming-ul strategiei. Pe scurt, ei vor ști exact de unde să înceapă și ce pași sunt necesari pentru a realiza o strategie de succes pentru afacerea ta.

Înainte de a investi într-o strategie de marketing digital, trebuie să stabilești un buget în funcție de ceea ce dorești să realizezi prin această strategie.

Pentru a obține un răspuns complet, îți recomandăm să întrebi un consultant de marketing digital care să îți facă o ofertă bazată pe mai multe variabile precum obiectivele și structura actuală a afacerii.

Cel puțin o dată pe lună, programăm o întâlnire cu persoana de contact a afacerii tale, raportăm rezultatele și discutăm despre starea campaniei. 

Dar, desigur, dacă aveți nevoie de asistență imediată, puteți oricând să programați o întâlnire cu unul dintre specialiștii noștri în aceeași zi.

 • Cele mai bune preturi Media Buying;
 • Echipă diversă de specialiști din mai multe orașe, cu expertiză în domenii diferite;
 • Optimizare și atenție constantă în campanii pentru a livra rezultatele dorite; 
 • Experiență cu peste 40 de proiecte rezidențiale în ultimii 8 ani. 

Programează prima discuție cu echipa noastră

Răspunde la întrebările de mai jos pentru o consultanță personalizată.

  Ce servicii te interesează?
  Bugetul tău de marketing este:

  Programează un Strategy Call de 30' GRATUIT

  Discută cu specialiștii noștri în marketing digital care te vor ajuta să înțelegi ce opțiuni ai la dispoziție pentru a-ți atinge obiectivele.