Loading

Address :

55 Panait Istrati, 1st district, Bucharest, Romania


We believe that every project that exists in the digital world is a result of an idea and every idea has a cause

Our Services

Attract. Convert. Close. Delight.

360 Media Strategy

Orice strategie digitală de succes are în spate cunoștințe solide de piață, experiență, rezultate dovedite și găsirea celor mai bune canale și instrumente de promovare. Ne-am dedicat ultimii ani creării de strategii digitale complexe, în care elementele esențiale ale unei campanii eficiente de marketing se îmbină cu experiența și creativitatea pentru a oferi cea mai bună cale de promovare într-un mediu digital din ce în ce mai dinamic.

No customer left behind

Digital Media Buying and Management

În ultimii 20 de ani, procesele de media buying, planificare și management digital au evoluat rapid, revoluția digitală fiind principalul motor al unei dezvoltări care a schimbat definitiv modul în care comunicăm. Ne-am adaptat din mers și am găsit cele mai bune strategii de achiziție directă de media de la publisheri locali și internaționali, achiziții RTB și video 360. De la identificarea audienței până la testarea proceselor complexe din mediul digital, oferim excelență în conectarea brandurilor și companiilor cu cei mai potriviți clienți.

Meeting the customer in the right place at the right time.

Performance Advertising (Google ads, FB ads, LinkedIn ads, Yahoo)

Rezultatele măsurabile sunt cheia spre succes a oricărei campanii de marketing digital. Instrumentele de optimizare pe care le folosim – Google ads, FB ads, LinkedIn ads, Yahoo – ne aduc toate informațiile de care avem nevoie pentru a analiza performanța unei campanii în ansamblu și pentru a optimiza în cel mai eficient mod resursele pe care le folosim. Cantitatea și calitatea datelor obținute depind de stabilirea încă de la început a audienței relevante, a conținutului livrat și poziționării. Experiența și instrumentele pe care le folosim ne ajută să îți oferim cele mai bune servicii de performance advertising pentru campanii relevante și de succes.

Smoother user experience, better influence.

Native Networks Advertising

Sincronizarea conținutului pe toate canalele media pentru a oferi utilizatorilor o experiență omogenă este una dintre provocările industriei de marketing digital. Publicitatea nativă oferă publicațiilor conținut valoros pentru potențialii clienți și ajută companiile și brandurile să își promoveze produsele și serviciile într-o manieră naturală, care nu afectează în mod negativ experiența utilizatorului. Concepem împreună cele mai potrivite strategii de Native Advertising, pentru ca mesajul tău să ajungă la audiența potrivită, cu impact maxim.

All you need to know is definitely on a platform.

Social Media Management

Ne e greu să ne imaginăm publicitatea fără canalele de Social Media. Serviciile de Social Media management creează, programează, analizează și interacționează cu orice tip de conținut postat pe platformele online. Pentru fiecare canal de comunicare și mesaj, există instrumentele și serviciile special create pentru a economisi timp, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a capta potențialul audienței. Am testat în timp cele mai eficiente strategii de Social Media pentru ca toate campaniile pe care le concepem și implementăm să aducă cele mai bune rezultate.

The perfect website is one layout away.

Web Design

Care este diferența dintre un site care arată bine și un site care performează? Secretul constă în felul în care este construit, de la culori, fonturi și imagini, până la modul în care este structurat și se adaptează vizual la fiecare dispozitiv de pe care este accesat. Îți oferim servicii de web design la cele mai înalte standarde, cu funcționalități care te ajută să îți promovezi și comercializezi produsele și serviciile dinamic și eficient.

You’ve got marketing mail!

Email Marketing

Una dintre cele mai populare metode de promovare în mediul digital este strategia de email marketing, un instrument digital care ajută la promovarea serviciilor și produselor într-un mod accesibil și eficient. Campaniile de email marketing ajută la construirea unei relații cu audiența, la creșterea traficului pe blog și pe canalele de Social Media. Principalul avantaj este că audiența poate fi segmentată, iar mesajele pot fi direcționate în funcție de profilul clientului. Creăm împreună cea mai bună strategie de email marketing pentru ca mesajul tău să ajungă la destinatarii potriviți!

OUR CLIENTS

Some friends have made along the way while working together.

let's talk

about your next project .

Get creative solutions. Everyone is a potential creator.

Ne găsești aici

Strada Panait Istrati nr. 55,
Sectorul 1, București, România